уторак, 25. јун 2013.

Vaše mesto je sigurno uz njih!
Sigurno ste se pitali, ako ste nekada dolazili na bezene Horizont u Surduku, kako to da je sve tako odlično organizovano  i da nema propusta – barem ne vidljivog? Kako to da na +40oC desetak mladih devojaka smešta bez zadržavanja sve goste na svoje rezervisano mesto ali i kako uspevaju da pored velike gužve smeste sve one posetioce koji nemaju rezervaciju? Odgovor je prost – dobra organizacija i volja za radom! Te mlade devojke, u rozim haljinicama, koje vas uvek dočekuju nasmejane i vesele su – Hostese bazena Horizont! Njihov zadatak je jednostavan, ali u isto vreme i zahtevan. Dok rezervacije za predstojeći vikend pristižu danima, od jutra do večeri, pa nekada čak i u sitne sate, one razvrstavaju rezervacije po rejonima na koje je ceo kompleks izdeljen. Posebnog pravila za raspodelu imena po rejonima nema, jedino se posebna pažnja posvećuje roditeljima sa malom decom pa se oni specijalno smeštaju u deo pored dečijeg bazena, ostalo sve zavisi od vremena kada se prijavite. Kada su sve rezervacije prikupljene, izdeljene po rejonim, glavna među hostesama deli ostalim nalepnice sa prezimenima onih ljudi koji su svoje mesto rezervisali na vreme, a one potom odlaze svaka u svoj rejon te iste nalepnice lepe na ležaljke, ligištule ili  lejzibegove.
Kada to obave, povlače se do centralnog stola kod kafića pre mosta, i tu čekaju 10 časova kada se bazeni zvanično otvaraju. Od tog trenutka njihova koncentracija je maksimalna bez obzira na sunce koje greje od ranog jutra. Tako, narednih sat i 45 minuta obavljaju svoj posao koji glasi: Odvesti svakoga do svog mesta, objasniti mu, ukoliko ne zna, gde se naleze toalet, restoran, svlačionica i tuševi, a ukoliko im se postave neka dodatna pitanja da odgovore na njih. Međutim, one su pripremljene i da na svaku opaksu, napad, uvredu ili negodovanje odgovore smireno i  obrazlože zašto je taj problem nastao.
Zato je na vama jedino da svoje mesto rezervišete na vreme i to pozivom na broj - 063/366-573, a sve ostalo je na mladim hostesama!
Dođite i uživajte!

Ukoliko vas zanimju još neki detalji oko ove vrste posla, budite slobodni pa nam pišite na mail: mbackonja92@gmail.com  


Нема коментара:

Постави коментар