понедељак, 17. јун 2013.

Otvorena sezona kupanja na Horizontima
Topao, letnji vikend konačno je obeležilo otvaranje nove, četvrte po redu sezone "Horizont Swimming & Spa“ u Surduku.
"Horizont Swimming & Spa“ je osnovan od strane profesionalaca koji već godinama grade bazene u Srbiji. Svo svoje dosadašnje iskustvo ugrađeno je u izgradnju ovog kompleksa. U pet otvorenih bazena, sa puno pažnje, ugrađena je najsavremenija bazenska tehnika i najkvalitetniji materijali. To je garancija za maksimalno uživanje gostiju uz puno poštovanje aktuelnih svetskih standarda za bazene i kvalitet vode u njima.

Sezona 2013.
Kao i svaka sezona, i ova 2013. nudi nešto novo, uzbudljivo i atraktivno za sve one koji požele da vruće dane provedu na bazenima Horizont. Pored velikog bazena sa vodenim igrama, “Chillout” i dečijeg bazena, dva sportska baneza za igre sa loptom (košarka i odbojka) i pet izdvojenih đakuzi bazena, Horizonti u svojoj ponudi imaju teren za odbojku na pesku, tri letnja bara od kojih je jedan u centralnom bazenu, pa svoje piće možete popiti rashlađujući se u vodi. Ono što je ove sezone novo jeste Food Court u vidu restoranske usluge.

Veliki bazen sa vodenim igrama
Bazen dubine 1,4 metra ima dva izdvojena đakuzi bazena, od kojih je jedan u nivou glavnog bazena a drugi je izdignut za 1,5 metara i iz njega se voda preliva u glavni bazen. U ovom bazenu se nalazi i bar, na kojem kupači mogu da zastanu i osveže se, što je jedinstveno na ovim prostorima. U sredini velikog bazena se nalazi još jedna đakuzi zona sa vodopadima.



"Chillout" bazen
Ovaj bazen je krivudavim „Panamskim kanalom“ spojen sa Velikim bazenom, u koji ulazite prolaskom ispod vodopada. Dubine je 1,4 metra ali ima i zonu gde je dubok čak 2,2 metra. Specifičan je po tome što ima dva podvodna gejzira koji omogućavaju poseban vid masaže za kupače. U sastavu ovog bazena se nalaze čak tri izdvojena đakuzi bazena, od kojih su dva na višem nivou i iz njih se voda preliva u „Chillout“ bazen. Ovaj bazen je jedinstven i po svojoj boji - mozaik pločice daju vodi u ovom bazenu zelenkastu boju planinskog jezera.


Dečiji bazen
Omiljeni među najmlađima, ovaj bazen ima blagu kosinu, tako da je u najplićem delu dubok svega nekoliko centimetara, a u najdubljem maksimalnih pola metra - što ga čini bezbednim za neplivače. U neposrednoj blizini bazena se nalazi i dečije igralište sa toboganima i drvenim zamkovima, a svaki vikend tu su i animatori za decu.

VIP separei
Čuvena “paluba” Horizonta poznatija kao “VIP launge”, koja u svom sadržaju ima šest kreveta, osam velikih i osam malih separe, ovog leta nudi pravo iznenađenje za sve njene korisnike – tri đakuzija sa toplom vodom, pogledom na Dunav i sve njegove čari. A da bi sve to začinili i upotpunili vaš dan tu su i Spa i Massage Corner usluge.



Preko hiljadu ipo mesta
Bazen raspolaže drvenim ležaljkama, ligištulima i lejzibegovima koje hostese vikendom, za sve posetioce koji svoje mesto rezervišu na vreme, čuvaju od 10 do 11:30 časova. Radnim danima rezervacije nisu obavezne, a uz svaki par ležaljki Horizonti su obezbedili po jedan suncobran.
Bazeni pored ležaljki, i VIP dela, u svojoj ponudi imaju još četiri mala separea i osamnaest malih kreveta.

Ukoliko dolazite automobilom, ne morate da brinete za svoje parking mesto, jer se pred Horizontima nalazi besplatan parkin za 250 automobila. Bezbednost je kao i do sada na visokom nivou, pa pored spasilaca tu je i organizovana Služba prve pomoći, koja brzo i efikasno pruža pomoć.

Ukoliko želite da potražite spas od vrelih letnjih dana koji dolaze, bazeni Horizont i Surduk vas očekuju, i obećavaju nezaboravan doživljaj i provod.
Cena dnevne karte za odrasle iznosi 500 dinara, za decu do 10 godina 300, a deca do dve godine ne plaćaju ulaz.

Za sve ostale informacije o cenama i uslugama posetite zvaničan sajt bazena Horizont:
http://www.bazenihorizont.rs/




Нема коментара:

Постави коментар