петак, 5. јул 2013.

NAGRADNA IGRA *Šta za vas znače bazeni Horizont*

Pristoglo nam je dosta zanimljivih odgovora na zadatu temu "Šta za vas znače bazeni Horizont"?
Nagrađena su tri najzanimljivija odgovora  besplatnim, celodnevnim kartama, a dobitnici  ih mogu iskoristiti za vikend koji dolazi:

Marina Nails

“HORIZONT bazeni za mene predstavljaju nesto nestvarno. Nesto nesvakidasnje. Granica koja odvaja nebo i zemlju. Svetlost koja se emituje u zacaranom krugu Horizont bazena, ne samo da utice pozitivno na ljude u njemu, vec daje osecaj ispunjenosti i uzivanja. Sam ulazak u Horizont bazene je zapravo kao hodanje po oblacima. Ostavlja tako jak utisak. Kao da se u nama budi nesto novo i neobicno. Zapravo, ostavlja bez daha.
Nije dovoljno pratiti trendove, neophodno je kreirati ih i biti njihov neodvojivi deo, a to je ono sto imaju bazeni Horizont! “

Vesna Orelj
"Bazeni HORIZONT za mene su uživanje, odmaranje, osveženje, osećanje svim čulima, beg iz gradske vreve, šum vodopada, dobar provod, odlična muzika, ljubazno osoblje, prelep pogled ... zato im se uvek i vraćam ...  " 





Snežana Sokolović

“…Znači sve ono lepo i pozitivno što se putem oka,uha i kože može doživeti......... plavetnilo.......... čistoću............. sklad............ odmerenost i glamur u isto vreme.........intimu i razdraganost mase u isto vreme......... osveženje, okrepljenje, muziku, spokoj, sigurnost, mekoću, dušu..................... Znači nam toliko da se uvek vraćamo i jedva čekamo da sezona poooooooočne!!!!!!!!!!!!!!!! “


Нема коментара:

Постави коментар